antradienis, gegužės 03, 2011

7 Idėjos kaip pigiau, turėti daugiau drabužių!

Atrodyti madingai nelengva. Deja, tai brangus malonumas. Išradingos merginos gali lengvai rasti išeičių. Kokių? Skaityk patarimus čia!

Kelios draugės - bendra spinta 
Tu ir tavo draugės dievinate madą?Galite turėti ir bendrų drabužių. Kaip? Keiskitės tais, kurie jau jums atsibodo arba nebeturite noro dėvėti. Kad išvengtumėte konfliktų, privalo iš anksto susitarti mainų taisykles. Sudarykite grafiką kuriam laikui pasiskolinate drabužius.

Parduok tai, ko jau nebereikia
Jei drabužis tau jau nebepatinka, parduok jį - juk gali patikti kam nors kitam. O ir tau nauda: užsidirbsi litą kitą. Gali surengti išpardavimą namie, įdėk parduodamų drabužių nuotraukų į socialinį tinklapį. (Pvz. skelbiu.lt ar pan.)

Pirk ten, kur pigu
Jei neturi pinigų, rinkis pigesnius drabužius. Jų rasti gali dėvėtų drabužių parduotuvėse, turguose. Naršyk internete. Ten daug nuorodų. Nepamiršk sezoninių išpardavimų!

Atnaujink drabužinę
Nori džinsinių šortų? Seni džinsai pasidarė nuobodūs? Turiu tau pasiūlymą. Pasiimk žirkles ir iš senų džinsų   pasidaryk naujus šortus. Turi baltus marškinius, bet su jais atrodai labai rimta? Prisiųk didelį kaspiną. Pasitelk vaizduotę!

Derink drabužius
Kad kasdien nustebintum draugus savo išvaizda - reikia mokėti derinti drabužius. Pirk drabužius tik tuos kurių tau reikia. Tavo spintoje visų pirma turėtų būti tokių drabužių, kuriuos galėtum derinti tarpusavyje. 
Eksperimentuojant gali susikurti puikų stilių! ;)

Mainų vakarėlis 
Turi laisvą penktadienio vakarą? Siūlau vakarėlio idėją - su draugėmis surenk drabužių ir aksesuarų mainų vakarėlį. Atsineškite užkandžių ir keletą drabužių (kurios norėtum iškeisti). Gero vakaro ;}

Įsigyk aksesuarų
Norint  atnaujint savo įvaizdį neskubėk pirkti drabužių, verčiau įsigyk keletą aksesuarų: diržą, rankinuką, segę, plaukų segtuką, kaklo pakabutį, auskarų. 


                                      Štai keletas mano patarimų, galbūt keliais iš jų pasinaudosi :) 
                                                                   AČIŪ už dėmesį!
                                                                                                                                   Laura ♥ 
                                   


       

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą